joi, 8 octombrie 2015

Epilarea cu ceară

 
      Sătulă fiind de durerile pricinuite cu anumite instrumente cum ar fi aparatul de ras, sângerări am decis să rezolv această problemă de igienă cu ceară. De asemenea la unele centre de cosmetică se cere ca pielea să fie proaspăt rasă cu lama în ziua epilării, la altele se utilizează un sistem mai nou de răcire profundă astfel încât părul ar trebui să aibă
cam 3 mm. lungime. Dat fiind faptul că m-am ras cu lama pentru prima şedintă, mă aşteptam că în câteva zile să apară iritaţiile aferente şi firele încrustate în piele. Nici vorbă!
  Epilarea cu ceara, ceara însoţeşte aceste reacţii, dar şedinţele sunt mult mai rare.
                   Total_pro_beauty_superblog_proba_2015 
 Pielea este foarte fină şi plăcută la atingere. Îndepărtarea cu ceară a părului nedorit, folosirea lamei de ras sau cremelor pentru epilat sunt metode cosmetice agresive pentru organism. Acestea determină reacţii inflamatorii şi nu numai la nivelul pielii.Structurile ganglionare pe care le avem în regiunea axilară şi care nu sunt puţine vor reacţiona deoarece aceste structuri sunt cele care produc anticorpii, soldaţi cu lupta cu microbii, spune Adriana Râmbu, medic primar imagistică. Epilarea prin smulgere cu un aparat, pensetă irită foliculul sebaceu. Epilarea nu este acelaşi lucru cu depilarea. În timp ce prima se referă la părul de deasupra şi dedesuptul ei depilarea părului de la suprafaţa pielii.Termenul de '' epilare cu ceară"
este oarecum ambiguu, fiind mai potrivit cel '' de lungă durată'' pentru că fiind inventată şi folosită la scară largă doar de zece, cicisprezece ani, nimeni nu a parcurs durata medie a unei persoane pentru a declara cu certitudine că este clar şi dublu   
'' epilarea cu ceară''.Epilarea cu ceară de lungă durata este progresivă, pentru că nu se realizează dintr-o dată, ci pe parcursul mai multor şedinţe. Total Pro Beauty ne oferă o gama largă de uleiuri după epilat cu diverse arome: ulei cu aloe, gălbenele, muşeţel, ciocolată, mentă etc....Tot în această oferta se găsesc uleiuri după epilat, fără alergeni, pentru masaj şi ulei special pentru încetinirea creşterii firului de par. De ce credeţi că-mi doresc această epilare cu ceară?  este primul rând inestetic şi nu mă simt în largul meu.                         
                Ceara epilat traditionala refolosibila
                     
                                         Articol scis pentru SuperBlog 2015 proba 4.
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu